"Een gezonde geest in een gezond lichaam"


Wilt u leren om in het “NU” te leven? Te genieten van de mooie dingen die het leven te bieden heeft? Mindfulnesstraining helpt u om bewust te worden van uw gedachten en uw gevoelens. Leren surfen op de golven van het leven, dat is kort gezegd waar het om gaat.


Soms lijken problemen zo groot dat u het even helemaal niet meer weet. De glans van het leven is dan tijdelijk verdwenen. Relatieproblemen, verlies van een dierbare, ziekte, ontslag
of andere gebeurtenissen, kunnen van het een op het andere moment alles op z’n kop zetten.

Mindfulness helpt u om beter om te gaan met moeilijk situaties in het dagelijks leven. Door mindfulness te beoefenen wordt u vaardig in het opmerken van uw gedachten en gevoelens. Door deze bewustwording zult u merken dat negatieve stemmingen minder lang aanhouden en ook minder vaak de kop op steken. U kunt nu zelf sturing geven aan uw gedachten en dat is de weg naar bevrijding!

8-weekse traject Mindfulness

Investering:

  • € 385,- incl. gratis vrijblijvend intake gesprek;
  • theoriemap en 4 cd’s om thuis mee te oefenen;
  • iets te drinken en een terugkomavond.

Na de 8- weekse training kunt u deelnemen aan de vervolgtraining en/of aan de meditatieavonden.

Vergoeding door zorgverzekeraar
Indien u aanvullend verzekerd bent, dan worden in de meeste gevallen de kosten vergoed door uw zorgverzekeraar. Alle behandelingen (ook mindfulness!) van Bereik jezelf vallen
onder de noemer Natuurgeneeskundig consult. Indien u navraag doet bij uw zorgverzekeraar over vergoeding, vermeldt u dan dat het om een Natuurgeneeskundig
consult gaat, en dat deze wordt uitgevoerd door een BATC geregistreerd therapeut. Op www.bereikjezelf.nl/vergoedingen kunt u zien of uw zorgverzekeraar in de lijst staat.


Indien u onverhoopt toch niet in aanmerking komt voor vergoeding, neemt u dan gerust contact met mij op. Mijn naam is Sandra Plas bereikbaar via 06-81956629. Samen kijken we dan naar andere mogelijkheden.


Voor informatie en/of inschrijving kunt u bellen naar het telefoonnummer van GezondPlus: 075-6572149 of via ons contactformulier.
Tevens kunt u ook op de website kijken van Sandra Plas v.w.b. informatie over de training, tarieven, vergoedingen en inschrijving. Voor het maken van een gratis en vrijblijvend intake gesprek kunt u rechtstreeks bellen met 06-81956629.

Voor meer informatie klikt u op de volgende link(s):
www.bereikjezelf.nl of www.bereikjezelf.nl/vergoedingen